BROOD & SMEERSELS Gezouten boter | beurre Monique | makreel spread
| |
ORTIZ SARDINES De lekkerste | per blikje | |
ANNA DUTCH CAVIAR GOLD Blinis | crème fraîche | per 10 gram | |
OYSRI OESTERS Zilt en ruig uit Ierland | |
NATUREL Citroen | sjalot | rode wijnazijn | per stuk | |
SPICY GINGER Gember | Spaanse peper | soja | per stuk | |
SAMOERAI Panko | tempura | sojastroop | wasabi | per stuk | |
GEGRATINEERD Rouille | Grana Padano | per stuk | |
|
|
SALADE MAISON Warm abdij kaasje| appel | pecannoten | balsamico stroop
| |
STELLENDAMMER GARNALEN Cocktailsaus | crispy ijsbergsla | toast | |
PLATEAU HET OUDE VEERHUIS Gerookte zalm | gerookte paling |King krab salade | toast | |
PATA NEGRA BELLOTTA CARRASCO* 42 Maanden gerijpt | per 50 gram | |
CARPACCIO ABERDEEN ANGUS* Grana Padano | rucola | pijnboompitten topping naar keuze | aardbei dressing truffelmayonaise | pesto Genovese | |
*EENDELEVER Krullen | supplement | |
|
|
BLACK TIGER GAMBA Gepeld | sambalrijst | kroepoek | ketjapsaus | |
STELLENDAMMER KROKETTEN Hollandse garnalen | salpicon | cocktailsaus toast | |
|
|
POMODORI Klassiek | gehaktballen | dikke room | bosui | |
VEGAN PUMPKIN Rode curry | fles pompoen | kokos |shii-take
| |
BISQUE Kreeftenvlees | Cognac | rouille | Grana Padano | |
|
|
VISPANNETJE Diverse stukken visfilet I mosselen Stellendammers | rode ui I kreeftensaus | |
NOORDZEETONG LADY Meunière | citroen | remouladesaus
| |
NOORDZEETONG GROOT Meunière | citroen | remouladesaus
| |
PICASSO Verse vruchten | gekonfijte gember supplement | |
COLBERT 50 Gram | Stellendammer garnalen supplement | |
|
HOOFDGERECHTEN VEGETARISCH |
VEGGIE SPRINGROLL Huis bereid | pittige groenten | tofu| wasabi yuzu mayonaise | |
PASTA TARTUFA Linguine | paddenstoelen | truffel tapenade Grana Padano | rucola | |
|
|
WAARDVARKEN VARKENSHAAS 200 Gram | saus naar keuze | |
HEREFORD EXPERIENCE PREMIUM IRISH BEEF
| |
TOURNEDOS 200 Gram | ossenhaas | saus naar keuze | |
LADY TOURNEDOS 150 Gram | ossenhaas | saus naar keuze | |
CHATEAUBRIAND 400 Gram | dikke ossenhaas | getrancheerd saus naar keuze | voor twee personen prijs per persoon | |
CANARD ORANGE Eendenborst | sinaasappelsaus | gekonfijte kumquats
| |
|
WARME SAUZEN Begeleidend bij de vleesgerechten | aan u de keuze
|
Stroganoff saus | witte rijst Paddenstoelen roomsaus Romige groene pepersaus Jus van rode wijn
|
|
Om verspilling te voorkomen mag u aangeven wat u als garnituur wenst bij het hoofdgerecht. Wij bieden gemengde salade | één warme groenten | gebakken aardappelen | frites. |
|
ZEEKREEFTEN 500 Gram vers uit het homarium | keuze uit drie bereidingen
|
Halve kreeft Geserveerd met warme toast | |
Hele kreeft Geserveerd met gemengde salade | frites | |
NOVA SCOTIA Lauwwarm | verse mayonaise | |
GEGRILD Extra vergine | zwarte peper | aioli mayonaise | |
THERMIDOR Gegratineerd | kruidenboter | Old Amsterdam supplement | |
|
|
DAME BLANCHE Boeren roomijs | chocoladesaus | slagroom | |
DESSERT PARADE Creatie van zoete heerlijkheden van onze patissier | |
KAAS PLATEAU Drie Europese kazen | vijgen compote kletzenbrood | |
Wij beschikken over een allergenenlijst van onze gerechten. |