Wilt u online bestellen? Klik hier!

Bekijk hier onze menukaarten

Hier vindt u ons aanbod in heerlijke vis- en vleesgerechten. Uiteraard bereid door onze eigen keukenbrigade onder leiding van chefkok Jeroen Roeters.

De gebruikte ingrediënten en produkten die wij u aanbieden zijn zorgvuldig, milieu bewust en zoveel mogelijk diervriendelijk gekozen. Liefst uit de eigen streek. Onze in het wild gevangen vissen voldoen veelal aan het MSC-keurmerk.

HEREFORD EXPERIENCE

Pré-salé  rundvlees uit Ierland

In samenwerking met onze slager G&B uit Yerseke hebben wij uniek rundvlees van het Hereford ras uit Ierland op onze menukaart.

De beleving van 100 % puur Hereford vlees, met een zuivere natuurlijke smaak, supermals en met een mooie marmering.
Het vlees heeft unieke zilte smaak omdat de runderen weiden op de kustgronden van Ierland, wat zorgt voor een van nature zilte smaak,
pré-salé.
De beesten worden niet afgemest met graan in de stal maar eten alleen gras van de uitgestrekte Ierse kustweiden waar de runderen los lopen totdat de allerbeste worden geselecteerd.

Op dit vlees doet Jeroen alleen een beetje verse zwarte peper.  Bij ons te verkrijgen als ribeye, tournedos en chateaubriand. 

Het proeven meer dan waard! 

Authentiek Hollands varkensvlees van het Piétrain-varken

Met KDV keurmerk, Keten Duurzaam Varkensvlees van het Waardvarken.
Biologische producten bevatten geen chemisch-synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen en conserveermiddelen. De dieren krijgen biologisch voer waaraan geen antibiotica worden toegevoegd. Een dier dat in rust en ruimte opgroeit ontwikkelt zich beter. Zo ontstaat voeding waar kracht in zit.
Het Piétrain-varken staat bekend als een van de meest gespierde varkensrassen van de wereld.

Polderlam (H)eerlijk lamsvlees uit de polder

De Polderlammeren komen van geselecteerde boeren die volop bezig zijn met het dierenwelzijn. Dit resulteert in uitloop in de ruime weilanden met het rijke gras en de frisse lucht. Daarnaast hebben de dieren een maximale weidegang. Al deze invloeden bij elkaar geeft het Polderlam een unieke, malse smaak.

Restaurant Het Oude Veerhuis - Molendijk 1 - 5324 BC Ammerzoden - Telefoon: 073-5991342 - E-mail: info@hetoudeveerhuis.nl