Bekijk hier onze menukaarten

Hier vindt u ons aanbod in heerlijke vis- en vleesgerechten. Uiteraard bereid door onze eigen keukenbrigade onder leiding van chefkok Jeroen Roeters.

De gebruikte ingrediënten en produkten die wij u aanbieden zijn zorgvuldig, milieu bewust en zoveel mogelijk diervriendelijk gekozen. Liefst uit de eigen streek. Onze in het wild gevangen vissen voldoen veelal aan het MSC-keurmerk.

Rundvlees uit Noord-Uruguay

Waar de runderen opgroeien onder toezicht van PUL. Dit is een coöperatie van veeboeren met een eigen slachterij. Deze boeren bedrijven wat je noemt extensieve veeteelt. Hun runderen grazen 12 maanden per jaar vrij rond en krijgen géén bijvoeding en géén krachtvoer. Ze worden op eigen kracht groot met alleen het gras van de golvend groene pampa's. Het vlees is daarom met recht eerlijk, puur en kwalitatief hoogwaardig met een laag vetgehalte bovendien.

Bijkomend voordeel: deze veeteeltmethode is niet alleen goedkoper en diervriendelijk, maar levert ook geen mestoverschot.

Authentiek Hollands varkensvlees van het Piétrain-varken

Met KDV keurmerk, Keten Duurzaam Varkensvlees van het Waardvarken.
Biologische producten bevatten geen chemisch-synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen en conserveermiddelen. De dieren krijgen biologisch voer waaraan geen antibiotica worden toegevoegd. Een dier dat in rust en ruimte opgroeit ontwikkelt zich beter. Zo ontstaat voeding waar kracht in zit.
Het Piétrain-varken staat bekend als een van de meest gespierde varkensrassen van de wereld.

Polderlam (H)eerlijk lamsvlees uit de polder

De Polderlammeren komen van geselecteerde boeren die volop bezig zijn met het dierenwelzijn. Dit resulteert in uitloop in de ruime weilanden met het rijke gras en de frisse lucht. Daarnaast hebben de dieren een maximale weidegang. Al deze invloeden bij elkaar geeft het Polderlam een unieke, malse smaak.

Restaurant Het Oude Veerhuis - Molendijk 1 - 5324 BC Ammerzoden - Telefoon: 073-5991342 - E-mail: info@hetoudeveerhuis.nl