Afbeelding bij het nieuwsbericht: HERFST PROEVERIJ

HERFST PROEVERIJ

HERTENHAM
gerookt | eendenlever krul | wit & rood lof | granaatappelpit | pecannoten | cranberry dressing
**
GELAKTE GEROOKTE PALING
Brand bockbier | kaneel | jeneverbes | pastinaak
**
PARMENTIER SOEPJE
Bintjes | parelhoen bouillon | kervel | wilde paddenstoelen | vers geschaafde zwarte truffel
**
HOLLANDSE FAZANT
Geroosterde filet | Livar buikspek | worstje | wijnzuurkool | kastanje puree
**
SKREI & OESTER
Gebakken in roomboter| Zeeuwse Creusse | risotto | pompoen | Noilly Prat saus
**
SPOOM
Cremant Cuvee | stoofperensorbet
**
GEBRADEN HERTENRACK
Wildjus | zwarte knoflook | gepofte seizoengroente | aardappeltaartje
**
POLDER HAZENPEPER
Rode wijn | peperkoek | chocola | rode kool | knolselderij | wit stoofpeertje
**
CLAFOUTIS
Cake | blauwe bes | slagroom
***
Prijs per couvert € 47,50

Op vrijdagavond 16 november in Het Oude Veerhuis.

Onze keukenbrigade heeft speciaal voor deze avond een 9-gangen proeverijmenu samengesteld met de beste ingredienten uit het seizoen

Restaurant Het Oude Veerhuis - Molendijk 1 - 5324 BC Ammerzoden - Telefoon: 073-5991342 - E-mail: info@hetoudeveerhuis.nl