Wilt u online bestellen? Klik hier!

BBQ GERECHTEN HANDLEIDING

Breng voor het beste resultaat de temperatuur van de barbecue naar ongeveer 200°C.

Zeevruchten en visgerechten
BBQ  oesters
Ongeveer 3 minuten, tot de kaas is gesmolten.                                                                           
Black Tiger garnalen brochette                                                                                        
Beide zijden ongeveer 3 minuten. 
BBQ  kreeft gehalveerd                                                          
Gril de poten in het pantser 5 minuten.
Voeg de gehalveerde kreeft in het pantser erbij en gril 4 minuten op het vlees.
Laat daarna 4 minuten nagaren op het pantser.
Kabeljauwhaas en Papillote                                   
Ongeveer 10 minuten grillen
Hele zeebaars                                                             
Gril de vis 5-7 minuten en kijk je of je de vis makkelijk om kunt draaien.
Dan nog 5-7 minuten op de andere kant.

Vleesgerechten
Haal het vlees ruim op tijd uit de koeling, zodat het rustig op kamertemperatuur kan komen.

Ibérico buikspek                                                                                      
Ongeveer 3 minuten op beide zijden  
Lamsrack Polderlam                                                 
Gril het rack om en om tot een kerntemperatuur van 55- 60 graden Celsius.
Laat het rack voor het aansnijden nog een minuut of 5 rusten onder wat aluminiumfolie.
BBQ  worstjes
Ongeveer 5 minuten op beide zijde, ze zijn al gaar.

Hereford Experience Dry aged Irish Beef
Hamburgers                                                                                                
Entrecote                                                                                                     
Tomahawk steak

Voor het Hereford Experience Dry aged Irish Beef gelden de volgende kerntemperaturen:
Rare                     38-43
Medium rare     43-58
Medium               60-63
Medium well     65-67
Well done           vanaf 70
Laat het vlees voor het aansnijden nog een minuut of 2 rusten onder wat aluminiumfolie

Menukaart: BBQ  GERECHTEN HANDLEIDING

Restaurant Het Oude Veerhuis - Molendijk 1 - 5324 BC Ammerzoden - Telefoon: 073-5991342 - E-mail: info@hetoudeveerhuis.nl