KERST CATERING 2019

EXCLUSIEVE CATERING 

Diverse schotels, kreeften, oesters, soepen en gerechten.


HORS D`OEUVRE HET OUDE VEERHUIS
Vanaf 4 personen bestaande uit
- Huisbereide huzaren salade
- Ambachtelijk gerookte Noorse zalm
- Ambachtelijk gerookte Oosterschelde paling
- Stellendammer garnalen
- Huis gebraden Black Angus rosbief
- Huis gebraden Kalfsfricandeau
- Beenham Grand Cru
- Cocktail en remoulade saus
Luxe opgemaakt 17.50 per persoon.


TONIJN TATAKI
Licht geroosterd met een korstje van Furikake en met yuzu mayonaise en sojastroop
Prijs per 100 gram tonijn: 13.75
 

NOORDZEE VISTRIO Lekker bij de borrel!
Rijkelijk gevulde visschotel ongeveer 300 gram
- Ambachtelijk gerookte Noorse zalm
- Ambachtelijk gerookte Oosterschelde paling
- Stellendammer garnalen
Luxe opgemaakt 21.50 per schotel


CHARCUTERIE SCHOTEL Lekker bij de borrel!
Rijkelijk gevulde vleesschotel ongeveer 500 gram
- Pata Negra Belotta Ibericoham
- Zeeuws spek
- Beenham Grand Cru
- Spianata Romana salami
- Chorizo worst
Luxe opgemaakt 26.00 per schotel


NOVIA SCOTIA
Canadese Kreeft gestoomd en uiteraard voor u gekraakt, luxe opgemaakt
op schaal, met verse mayonaise en cocktailsaus
Prijs per stuk ca.500 gram: 27.50
   

KING KRABPOTEN
Koningskrab poten uit de Barentszzee voor u geknipt en luxe opgemaakt op schaal
met onze befaamde cocktailsaus.
Prijs per portie 300 gram: 42.75


OYSRI OESTERS zilt en ruig uit Ierland    
Een Rock `n  Roll ster onder de gastronomische oesters en gemakkelijk te openen.
Per half dozijn: 9.75
Mandje 25 stuks: 31.00  " Met gratis oestermesje "

PATA NEGRA BELLOTTA CARRASCO
Ibérico ham | 42 maanden gerijpt | per 100 gram 10.50


KOUDE SAUZEN EN DRESSING UIT EIGEN KEUKEN 200 ml
- Cocktailsaus. 3.00
- Remouladesaus. 3,00
- Citroen mayonaise 3.00
- Knoflookmayonaise ( aioli ) 3.00
- Sla dressing “ Het Oude Veerhuis “ 500 ml 4.50


SOEPEN
Heerlijke huis bereide soepen per liter ( 5 soepkoppen )
Romige kreeftensoep 15.25
met cognac en garnaaltjes.
Pomodori soep  10.25
met gehaktballetjes.

HOOFDGERECHTEN
Voorgebakken gerechten thuis eenvoudig op te warmen in de oven.
Bij elk gerecht is de bereiding bijgevoegd.

NOORDZEETONG  350 gram, meunière gebakken 23.50
NOORDZEETONG  550 gram, meunière gebakken 30.50

WAARDVARKEN
Varkenshaas 200 gram rosé gebraden 13.75
HEREFORD EXPERIENCE PREMIUM IRISH BEEF GRASS FED
Tournedos 200 gram gesneden van de ossenhaas 24.50
Lady tournedos 150 gram gesneden van de ossenhaas 19.50
Chateaubriand 400 gram gesneden van het dikste stuk ossenhaas 49.00

HAZENPEPER 14.50
Huis bereide hazenpeper van Hollandse polderhaas met
peperkoek en zilveruitjes, portie per 500 gram                                 

WARME SAUZEN 500 ml. 5.00
- Bospaddenstoelen roomsaus.     
- Romige verse pepersaus.
- Stroganoff saus.
- Rode wijnsaus.


AMBACHTELIJK OVENVERS STOKBROOD 2.75
Veerman stokbrood volkoren                                                         
Veerman stokbrood wit desem                                                           
Kruidenboter 100 gram 2.00


U kunt uw bestelling telefonisch doorgeven op nummer 0735991342

Uw kerstbestelling ontvangen wij graag uiterlijk op zaterdag 21 december.
De afhaal tijden met kerst zijn:
- Dinsdag 24 december van 13-15 uur
- Woensdag 25 december van 12-14 uur
- Donderdag 26 december van 12-14 uur

Menukaart: KERST CATERING  2019

Restaurant Het Oude Veerhuis - Molendijk 1 - 5324 BC Ammerzoden - Telefoon: 073-5991342 - E-mail: info@hetoudeveerhuis.nl