WILD PROEVERIJ 2019

Op vrijdagavond 22 november in Het Oude Veerhuis.

Onze keukenbrigade heeft speciaal voor deze avond een 8-gangen wildproeverij samengesteld met lekkere garnituren en producten uit het seizoen en onze streek.

Daarnaast hebben we een mooi palet van bijpassende wijnen uitgekozen als culinaire begeleiding van de gerechten.

HERTENHAM
Loofsalade| granaatappelpitten | pecannoten | Granny Smith | citrus dressing
**

GANZENLEVER
Crème | yuzu | gekarameliseerde ui | balsamico | brioche brood
**

WILD BOUILLON
Dubbel getrokken | knolselderij | pulled wildzwijn | soepstengel                                                             **                                                                                             

CHARLOTTE AARDAPPEL
Gegaard in zoutdeeg | gekonfijte zuurkool | gerookt spek | kruiden crème fraîche
**

SPOOM
Cassis sorbet | Cava bubbels
**                                                               

WILDE DUIF
Gebraden | rode bietensaus | risotto | pastinaak chips | gedroogde mandarijn
**

HAZENRUG WELLINGTON
Korstdeeg | duxelles | Cumberlandsaus | rode kool | kastanje puree | stoofpeertje
**

POMPOEN PARADE
Parfait | gemarineerd | gel | pitten | gember | passievruchtensaus | limoen cress
***

Prijs per couvert  59,50

Ontvangst vanaf 18.00 uur tot 19.30 uur.

Reserveer tijdig want vol is vol.

We verwelkomen u van harte op ons WILDFESTIJN.

Menukaart: WILD PROEVERIJ 2019

Restaurant Het Oude Veerhuis - Molendijk 1 - 5324 BC Ammerzoden - Telefoon: 073-5991342 - E-mail: info@hetoudeveerhuis.nl