LUXE AFHAAL CATERING

EXCLUSIEVE AFHAAL CATERING 

Diverse schotels, kreeften, oesters, soepen en gerechten.


HORS D`OEUVRE HET OUDE VEERHUIS
Vanaf 4 personen bestaande uit
- Huisbereide huzaren salade
- Ambachtelijk gerookte Noorse zalm
- Ambachtelijk gerookte Oosterschelde paling
- Stellendammer garnalen
- Huis gebraden Black Angus rosbief
- Huis gebraden Kalfsfricandeau
- Wildzwijn pastrami
- Cocktail en remoulade saus
Luxe opgemaakt 16.50 per persoon.


TONIJN TATAKI
Licht geroosterd met een korstje van groene thee en sesam met yuzu mayonaise.
Prijs per 100 gram tonijn: 12.75
 

NOORDZEE VISTRIO Lekker bij de borrel!
Rijkelijk gevulde visschotel ongeveer 300 gram
- Ambachtelijk gerookte Noorse zalm
- Ambachtelijk gerookte Oosterschelde paling
- Stellendammer garnalen
Luxe opgemaakt 20.00 per schotel


TAPAS VLEESSCHOTEL Ook lekker bij de borrel!
Rijkelijk gevulde vleesschotel ongeveer 500 gram
- Pata Negra Belotta Ibericoham
- Huis gebraden Black Angus rosbief
- Huis gebraden Kalfsfricandeau
- Chorizo worst
Luxe opgemaakt 25.00 per schotel


NOVIA SCOTIA
Canadese Kreeft gestoomd en uiteraard voor u gekraakt, luxe opgemaakt
op schaal, met verse mayonaise en cocktailsaus
Prijs per stuk ca.500 gram: 27,50
   

KING KRABPOTEN
Krab poten uit de Beringzee voor u geknipt en luxe opgemaakt op schaal
met onze befaamde cocktailsaus.
Prijs per portie 300 gram: 42.75


ZEEUWSE PLATTE OESTERS 5/0
De lekkerste volgens de kenners en gemakkelijk te openen.
Per half dozijn: 11.75
Mandje 25 stuks: 37.00  " Met gratis oestermesje "

PATA NEGRA BELLOTTA CARRASCO
Ibérico ham | 42 maanden gerijpt | per 100 gram 10.50


De bovenstaande gerechten en schotels doen wij vers voorbereiden en  bestellen.
Gelieve deze dan ook twee dagen alvorens u wilt afhalen te bestellen.


KOUDE SAUZEN EN DRESSING UIT EIGEN KEUKEN 200 ml
- Cocktailsaus. 3,00
- Remouladesaus. 3,00
- Citroen mayonaise 3,00
- Knoflookmayonaise ( aioli ). 3,00
- Sla dressing “ Het Oude Veerhuis “ 500 ml 4,50


SOEPEN
Heerlijke huis bereide soepen per liter (5 soepkoppen):
Romige kreeftensoep:15.25
met cognac en garnaaltjes.
Pomodori soep: 10.25
met gehaktballetjes.

HOOFDGERECHTEN
Voorgebakken gerechten thuis eenvoudig op te warmen in de oven.
Bij elk gerecht is de bereiding bijgevoegd.

 

NOORDZEETONG  350 gram, meunière gebakken                              23.50
NOORDZEETONG  550 gram, meunière gebakken                              30.50

WAARDVARKEN
Varkenshaas 200 gram rosé gebraden                                              13.75
HEREFORD EXPERIENCE PREMIUM IRISH BEEF GRASS FED 
Tournedos 200 gram gesneden van de ossenhaas                              24.50
Chateaubriand 400 gram gesneden van het dikste stuk ossenhaas      49.00
 

WARME SAUZEN 500 ml. 5.00
- Bospaddenstoelen roomsaus.     
- Romige verse pepersaus.
- Stroganoff saus.
- Rode wijnsaus.


AMBACHTELIJK OVENVERS STOKBROOD
Veerman stokbrood volkoren:2.75
Veerman stokbrood wit desem:2.75    
Kruidenboter 100 gram:2.00

De sauzen, soepen, hoofdgerechten en brood graag voor 15.00 uur bestellen, dan 
kunt u ze vanaf 17.30 uur afhalen.

U kunt uw bestelling telefonisch doorgeven op nummer 0735991342


Menukaart: LUXE AFHAAL CATERING

Restaurant Het Oude Veerhuis - Molendijk 1 - 5324 BC Ammerzoden - Telefoon: 073-5991342 - E-mail: info@hetoudeveerhuis.nl