DINERKAART

CHEF SPECIALS

Lekkere bites om het diner mee te starten

VOORGERECHTEN KOUD

VOORGERECHTEN WARM

SOEPEN

ZEEKREEFTEN

 500 gram vers uit het homarium | keuze uit drie bereidingen

VIS AAN DE MAAS

ZEEVRUCHTEN SCHOTEL               
Te bestellen vanaf twee personen | 44.00 per persoon

BISQUE
Schaaldierensoep I room I Cognac
ZEEKREEFT NOVA SCOTIA
Hele gestoomde zeekreeft  
ZEEUWSE OESTERS
Naturel I citroen I sjalot I rode wijnazijn
ZEEUWSE OESTERS
Gegratineerd I rouille I Grana Padano
LANGOUSTINE
Gepocheerd |a la nage
YELLOW FINE T0NIJN

Sojastroop I gember I wakame I wasabi
ZEEUWSE MOSSELEN
Klassiek gekookt
BLACK TIGER GARNALEN
Gebakken I limoen I bosui I ketjapsaus
COQUILLES en PARMA HAM
Gebakken I zeekraal I truffel mayonaise | aceto
KING KRAB SALADE
Mayonaise I creme fraiche | haring kaviaar
STELLENDAMMER KROKETTEN
Hollandse garnalen I salpicon | krokant


Geserveerd met gemengde salade, frites en cocktailsaus.

HOOFDGERECHTEN VIS

HOOFDGERECHTEN VEGETARISCH

HOOFDGERECHTEN VLEES

SURF`N TURF

WARME SAUZEN

begeleidend bij de vleesgerechten | aan u de keuze.

Stroganoff saus | rijst
Paddestoelen roomsaus
Romige groene pepersaus
Jus van rode wijn

Om verspilling te voorkomen mag u aangeven wat u als garnituur wenst bij het hoofdgerecht.
Wij bieden gemengde salade | warme groenten | gebakken aardappelen | frites

 

Wij beschikken over een allergenenlijst van onze gerechten.


Menukaart: DINERKAART

Restaurant Het Oude Veerhuis - Molendijk 1 - 5324 BC Ammerzoden - Telefoon: 073-5991342 - E-mail: info@hetoudeveerhuis.nl