DINERKAART

OESTERS ZEEUWSE CREUSSES

Ook lekker bij uw aperitief.

VOORGERECHTEN KOUD

VOORGERECHTEN WARM

SOEPEN

ZEEKREEFTEN

 500 gram vers uit het homarium | keuze uit drie bereidingen

VIS AAN DE MAAS

ZEEVRUCHTEN SCHOTEL               
44.00 per persoon |te bestellen vanaf twee personen


BISQUE 
schaaldierensoep I room I Cognac
ZEEKREEFT NOVA SCOTIA 
hele gestoomde zeekreeft  
OESTERS 
naturel I citroen I sjalot I rode wijnazijn
OESTERS 
gegratineerd I rouille I Grana Padano
LANG0USTINE 
gepocheerd |a la nage
YELLOW FINE T0NIJN 
sojastroop I gember I wakame I wasabi
SOLE MI CUIT 
zalm I half gegaard I mosterd dillesaus
BLACK TIGER GARNALEN 
gebakken I limoen I bosui I ketjapsaus
COQUILLES & PARMA HAM 
gebakken I zeekraal I truffel mayonaise | aceto
KING KRAB SALADE 
mayonaise I crème fraîche | kaviaar
STELLENDAMMER KROKETTEN 
Hollandse garnalen I salpicon | krokant

Gemengde salade I frites I cocktailsaus

HOOFDGERECHTEN VIS

HOOFDGERECHTEN VEGETARISCH

HOOFDGERECHTEN VLEES

SURF`N TURF

WARME SAUZEN

begeleidend bij de vleesgerechten vlees | aan u de keuze.

Stroganoff saus | rijst
Paddestoelen roomsaus
Romige groene pepersaus
Jus van rode wijn
Béarnaise saus

Om verspilling te voorkomen mag u aangeven wat u als garnituur wenst bij het hoofdgerecht.
Wij bieden gemengde salade | warme groenten | gebakken aardappelen | frites

 

Wij beschikken over een allergenenlijst van onze gerechten.


Menukaart: DINERKAART

Restaurant Het Oude Veerhuis - Molendijk 1 - 5324 BC Ammerzoden - Telefoon: 073-5991342 - E-mail: info@hetoudeveerhuis.nl