Vacatures

 

VACATURE SOUS-CHEF
Wij zoeken per direct een enthousiaste aankomend sous-chef, met een afgeronde opleiding (zelfstandig werkend) kok niveau 2 of 3 en/of ervaring in een vergelijkbaar restaurant.
Bij ons staan gastvrijheid, collegialiteit en maatwerk hoog in het vaandel. Het restaurant heeft een uitgebreide kaart met vooral verse, eerlijke en pure producten en het staat bekend om zijn visgerechten. Als aankomend sous-chef ben je samen met de chef kok verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in de keuken. Naast het koken zul je meedenken in het verbeteren van de gerechten en leidinggeven aan de keukenhulpen en de medewerkers van de spoelkeuken.

Functie eisen Zelfstandig werkend kok, niveau 2 of 3 en/of ruime ervaring in een vergelijkbaar bedrijf. Bekend met de hygiëne voorschriften. Kennis van producten en gerechten Passie en inzet Flexibiliteit Stressbestendig Creativiteit.

Heb je interesse, stuur je CV naar info@hetoudeveerhuis.nl of bel 073-5991342 en vraag naar Jeroen.

Wij zoeken een ervaren gastheer of -vrouw die leiding kan geven aan het team. Je bent sociaal en gedreven, hoffelijk, servicegericht (biedt ook ongevraagde extra service) en bent goed in plannen en organiseren. Ook onder druk blijf je het overzicht behouden en weet je de dag of avond in goede banen te leiden. Naast de dagelijkse leiding zijn er ook taken als bestellingen, inwerken nieuw personeel, roosteren, initiëren van verbeteringen welke deze functie completeren.
Soort dienstverband: Voltijd

Wij zijn op zoek naar parttime medewerkers bediening.
Zoek jij een nieuwe baan, in een gezellig team,
waarbij gastvrijheid en service hoog in het vaandel staan,
dan bieden wij jou een leuke job met een goed salaris, conform de horeca CAO en een prettige werksfeer.
Stuur ons je CV naar info@hetoudeveerhuis.nl, of loop gewoon even binnen voor een gesprek.

Ben je 16 jaar of ouder en wil leuk werk als afwashulp stuur dan een mailtje naar info@hetoudeveerhuis.nl of bel 073-5991342 en vraag naar Monique, of trek je sneakers aan en kom even langs.
Leuk werk in een gezellig team op gezette tijden met een salaris conform de horeca CAO.

 

 

 

 

 

 

Afbeelding bij de pagina Vacatures
 

Restaurant Het Oude Veerhuis - Molendijk 1 - 5324 BC Ammerzoden - Telefoon: 073-5991342 - E-mail: info@hetoudeveerhuis.nl