DINERKAART

OESTERS ZEEUWSE PLATTE

Ook lekker bij uw aperitief.

VOORGERECHTEN KOUD

VOORGERECHTEN WARM

SOEPEN

ZEEKREEFTEN

 500 gram vers uit het homarium | keuze uit drie bereidingen

VIS AAN DE MAAS

ZEEVRUCHTEN SCHOTEL               
41,50 per persoon, te bestellen vanaf twee personen

BISQUE
Een romig soepje van schaaldieren
ZEEKREEFT NOVA SCOTIA
Gestoomde halve kreeft
OESTERS-ZEEUWSE CREUSSES
Naturel met citroen
Gegratineerd met rouille en Grana Padano kaas
ALASKA KING CRAB
Romige salade van King krab
YELLOW FINE TUNA
Tartaar van tonijn filet met yuzu mayonaise
SAUMON MI CUIT
Zalm half gegaard met mosterd dillesaus
BANGKOK BLACK TIGER SHRIMPS
Tijger garnalen met ketjapsaus
COQUILLES UIT BRETAGNE
Van de plaat met truffel mayonaise
GARNAAL KROKETTEN
Huis bereide kroketjes van Noordzee garnalen

Geserveerd met gemengde salade, frites
en cocktailsaus. 

HOOFDGERECHTEN VIS

HOOFDGERECHTEN VEGETARISCH

HOOFDGERECHTEN VLEES

PORTIE ASPERGES

vijf stuks |scharrel ei | roomboter | peterselie                  12.50

WARME SAUZEN

begeleidend bij de vleesgerechten vlees | aan u de keuze.

Stroganoff saus | rijst
Paddestoelen roomsaus
Romige groene pepersaus
Jus van rode wijn

Om verspilling te voorkomen mag u aangeven wat u als garnituur wenst bij het hoofdgerecht.
Wij bieden gemengde salade | warme groenten | gebakken aardappelen | frites

Wij beschikken over een allergenenlijst van onze gerechten.


Menukaart: DINERKAART

Restaurant Het Oude Veerhuis - Molendijk 1 - 5324 BC Ammerzoden - Telefoon: 073-5991342 - E-mail: info@hetoudeveerhuis.nl